ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ά. Γεωργιάδης: «Η κυβέρνηση στηρίζει τις λαϊκές αγορές»

Δηλώσεις για την εξέλιξη των τιμών στην εορταστική αγορά έκανε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι όπου συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με εμπόρους, παραγωγούς και καταναλωτές.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε συγκεκριμένα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών. Όπως είδατε από όλους τους πάγκους που γυρίσαμε, οι τιμές είναι πραγματικά καλές και εδώ στο Περιστέρι ακόμα καλύτερες. Αποδεικνύεται ότι όσοι αξιοποιούν και τις λαϊκές αγορές σε αυτή την εποχή του ακραίου πληθωρισμού μπορούν να γλιτώσουν χρήματα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Και εμείς ως Κυβέρνηση στηρίζουμε τις λαϊκές αγορές για να συνεχίσουμε αυτή την προσφορά καλών προϊόντων σε καλές τιμές.

Συγχαρητήρια, Πρόεδρε, να μεταφέρεις τις ευχές μας σε όλα τα μέλη, σε όλους τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών. Όπως αποδείξαμε αυτή την τετραετία ήμαστε δίπλα στις λαϊκές αγορές και έτσι θα συνεχίσουμε».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Παννατικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ), Δημήτρης Μουλιάτος, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε πολύ, κύριε υπουργέ, χρόνια πολλά, καλή χρονιά εύχομαι. Όντως θα μπορούσα να πω ότι είστε ο μοναδικός υπουργός Ανάπτυξης, ο αρμόδιος για τις λαϊκές αγορές, που διαχρονικά ενδιαφέρθηκε τόσο πολύ για τον κλάδο μας. Μέσα από την καρδιά μας σας ευχαριστούμε πολύ. Μεταφέρω τις ευχαριστίες όλων των πολιτών, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Και να ξέρετε ότι θα μείνετε στην ιστορία ως ο καλύτερος υπουργός των λαϊκών αγορών».

emea.gr

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.