ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στο Περιστέρι: Σοβαρές ζημιές σε αυτοκίνητα

Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/5) σε είσοδο πολυκατοικίας στο Περιστέρι με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι τοποθέτησαν δυναμίτη με βραδύκαυστο φυτίλι και τον πυροδότησαν. Από την έκρηξη προκλήθηκαν πολύ σοβαρές υλικές ζημιές σε πέντε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από την πολυκατοικία.

Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, επικράτησε όμως πανικός καθώς η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή. Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί και προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης, ενώ κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών έχει περισυλλέξει υπολείμματα ώστε να εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πολυκατοικία όσοι ένοικοι κατέθεσαν είπαν ότι δεν είχαν κάποιο προσωπικό πρόβλημα το οποίο για λόγους αντεκδίκησης θα μπορούσε να πυροδοτήσει τη συγκεκριμένη επίθεση.

Ωστόσο, οι Αρχές επικεντρώνονται περισσότερο σε ένα ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων, όπου ο ένας εργάζεται στο υπουργείο εργασίας και η σύζυγος του είναι πολιτική μηχανικός, ενώ φέρεται να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τα κίνητρα των δραστών ήταν προσωπικά.

newsbomb.gr

What's your reaction?

Related Posts