ΔΗΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από κουτιά γάλα» από τις 16 Δεκεμβρίου στο Περιστέρι

Προσφέροντας ένα ποτήρι γάλα και πολύ χαρά, στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, οι Γιατροί του Κόσμου διοργανώνουν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου την εορταστική εκδήλωση «Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από κουτιά γάλα» στην πλατεία Αγίου Αντωνίου, δίπλα στο μετρό, σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία επαναλαμβάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια και όπως τονίζουν οι ΓτΚ: «Από τις 8:00 το πρωί και μέχρι τις 8:00 το απόγευμα, για 13η χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου καλούν τους πολίτες να προσφέρουν κουτιά από γάλα εβαπορέ, στήνοντας ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, με στόχο να προσφέρουν ακόμα μια φορά, πολύτιμη βοήθεια και χαρά σε παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Με μια μικρή πράξη προσφοράς, βοηθώντας να “ψηλώσει” το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με ακόμα ένα κουτί γάλα εβαπορέ, μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε στην καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν τις αυξημένες οικονομικές δυσκολίες.

Ταυτόχρονα, οι Γιατροί του Κόσμου συνεχίζουν να συγκεντρώνουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (όπως ρύζι, όσπρια, μακαρόνια κα) υποστηρίζοντας ευάλωτα νοικοκυριά.

Φέτος, με χριστουγεννιάτικο πνεύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, βάζουμε όλοι τα δυνατά μας για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα, όπου υπάρχουν άνθρωποι!

• Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, από τις 8:00 έως τις 20:00
• Πλατεία Αγίου Αντωνίου, Σταθμός Μετρό Άγιος Αντώνιος».

ΠΗΓΗ:ertnews.gr

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.