αστυνομικαΔΗΜΟΣΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακόμα μια επίθεση σε ανήλικο στο Περιστέρι – Του έκλεψαν κινητό και χρήματα

Πληθαίνουν τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στο Περιστέρι αφού καθημερινά όλο και περισσότερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μετά το περιστατικό οπαδικής βίας στην πλατεία Δημοκρατίας όπου τρεις κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δύο παιδιά 17 και 18 χρονών το βράδυ της Κυριακής, λίγο νωρίτερα το Σάββατο (22/4) είχαμε ακόμα ένα εξοργιστικό συμβάν.

Σύμφωνα με μητέρα ανήλικου παιδιού, το παιδί της έπεσε θύμα επίθεσης στην οδό Λάρνακος, κοντά στο κοιμητήριο του Δήμου Περιστερίου.

Δύο ανήλικοι ηλικίας περίπου 15-16 χρονών ακινητοποίησαν τον 15χρονο τον απείλησαν και του απέσπασαν το κινητό και τα χρήματα που είχε πάνω του.

Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στο PeristeriNews.gr με την ελπίδα να υπάρξει ενδιαφέρον από τους ιθύνοντες ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο να ζήσουμε χειρότερες καταστάσεις με τον τραυματισμό κάποιου παιδιού στο δρόμο.

Τα περιστατικά βίας και κλοπών έχουν ενταθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα στο Περιστέρι με την κατάσταση να έχει ξεφύγει αφού κυρίως ανήλικοι σπέρνουν τον τρόμο σε συνομήλικούς τους ή και μεγαλύτερους.

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.