ΔΗΜΟΣΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΟΣΜΟΣ

Αρσενίου-Μακρής-Κυανός σε non stop εορταστικό πρόγραμμα στο Bodega

«Τέρμα» τα γκάζια στην διασκέδαση, θα «πατήσουν» και τις γιορτές, ο Σάκης Αρσενίου, με τον Διονύση Μακρή, και τον Κυριάκο Κυανό, όπως κάνουν, εδώ και μήνες, στο Bodega.

Οι τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές, που πρωταγωνιστούν στο πιο ανεβαστικό και ξεσηκωτικό πρόγραμμα των Αθηνών, από την πρεμιέρα τους κιόλας τον Σεπτέμβριο, μέχρι και σήμερα, έχουν καταφέρει να πετύχουν το απόλυτο sold out, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, αποτελώντας πόλο έλξη του κόσμου, αλλά και των επωνύμων.

Για αυτό, και τις φετινές γιορτές, θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε πολλές περισσότερες μέρες, σε ένα non stop εορταστικό πρόγραμμα, τόσο τις νύχτες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς αλλά και των Φώτων.

Το εορταστικό πρόγραμμα λειτουργίας του Bodega, με πρωταγωνιστές, τους διασκεδαστές, Σάκη Αρσενίου, Διονύση Μακρή και Κυριάκο Κυανό, έχει ως εξής:

Τρίτη 20, Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Δεκεμβρίου!

Τρίτη 27, Παρασκευή 30, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου και Κυριακή 1η Ιανουαρίου!

Τρίτη 3, Πέμπτη 5, Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ: Nto-Re-Mi.gr

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Επίδομα παιδιού: Πότε κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Πότε πληρώνεται

Η καταβολή του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιανουαρίου 2023 και το επίδομα θα είναι προσαυξημένο κατά μιάμιση μηνιαία δόσηΣτις 15 Ιανουαρίου 2023 θα κλείσει η πλατφόρμα Επίδομα Παιδιού - Α21 για την υποβολή

Load More Posts Loading...No More Posts.