ΔΗΜΟΣ

Βαρούχας για Περιστέρι: «Δεν είναι δυνατόν…»

Τον κανονισμό υποδομών του γηπέδου διάβασε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην «Αθλητική Κυριακή» στην ΕΡΤ, με αφορμή την αναβολή της αναμέτρησης Ατρομήτου-ΑΕΚ, επειδή οι εστίες δεν είχαν το προβλεπόμενο ύψος.

Το άρθρο 9, παράγραφος 1α, αναφέρει, ότι «ο αγωνιστικός χώρος πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές που καθορίζονται από τον κανονισμό υποδομών γηπέδου. Ο αγωνιστικός χώρος που δεν πληροί τις προδιαγραφές της παραγράφου 1 μπορεί να χαρακτηριστεί αντικανονικός μόνο πριν την έναρξη του αγώνα. Μόνος αρμόδιος για τη διεξαγωγή του αγώνα ή όχι λόγω αντικανονικότητος του γηπέδου είναι ο διαιτητής, ο οποίος έχει την υποχρέωση να αναγράψει κάθε σχετική παρατήρηση στο φύλλο αγώνα. Η φιλοξενούμενη ομάδα έχει το δικαίωμα να διατυπώσει αντιρρήσεις και σχετική ένσταση δια του αρχηγού της και η γηπεδούχος έχει το δικαίωμα για τις δικές της αντιρρήσεις. Η πειθαρχική επιτροπή αποφασίζει για την τύχη του αγώνα».

Τι σημαίνει αυτό κατά τον Βαρούχα; Ότι όλα στο Περιστέρι έγιναν by the book. Ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες και νόμιμες διαδικασίες. Οι διαιτητές μέτρησαν τις εστίες και ήρθαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει αντικανονικότητα, οπότε δεν μπορούσαν να επιτρέψουν τη διεξαγωγή του αγώνα. Και εννοείται ότι δεν είναι δυνατόν γήπεδο της Super League 1, της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας, να μην πληροί τις προδιαγραφές.

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.