αστυνομικαΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣΕΠΟΛΙΑ

Βιασμός στα Σεπόλια: Aπορρίφθηκε το αίτημα για εκ νέου κατάθεση της 12χρονης

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια μετά την απόρριψη του αιτήματός της να καταθέσει εκ νέου στις αρχές.

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση – σύμφωνα με το STAR – απέρριψε το αίτημα της 12χρονης να καταθέσει εκ νέου και επομένως να δώσει και άλλα στοιχεία για νέα πρόσωπα, που ενδέχεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες η τροπή που παίρνει η κατάσταση ίσως να μεταφράζεται από νομικούς κύκλους ότι η υπόθεση μπορεί να κλείσει, καθώς και ο φάκελος.

Η απόφαση που έλαβε η ανακρίτρια της υπόθεσης έχει απογοητεύσει, όπως σημειώνεται, τόσο τη θεία της 12χρονης, όσο και τη δικηγόρο που εκπροσωπεί τη θεία της.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών έδωσε συμπληρωματική απολογία η 37χρονη μητέρα της κατηγορούμενης που παραμένει προσωρινά κρατούμενη για μαστροπεία σε βάρος της κόρης της.

Η υπεράσπιση της κατηγορουμένης φέρεται να υπέβαλε στη δικαστική λειτουργό αιτήματα προκειμένου να κληθεί να καταθέσει στην ανάκριση η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ αλλά και η παιδοψυχολόγος που παρακολουθεί τώρα το παιδί.
Στόχος της κατηγορουμένης, η οποία από την αρχή αρνείται ότι εμπλέκεται σε εκπόρνευση του παιδιού της, είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- να βεβαιωθεί η αξιοπιστία της 12χρονης ως προς τον κατ’ επανάληψη ισχυρισμό της ότι η μητέρα της δεν εμπλέκεται στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσής της.

tanea.gr

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.