ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Βρέθηκε στους Αγίους Αναργύρους η 64χρονη που εξαφανίστηκε από την Πετρούπολη

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε το βράδυ του Σαββάτου για την εξαφάνιση της 64χρονης από την Πετρούπολη και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των δικών της ανθρώπων.

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 64χρονης  που είχε εξαφανιστεί από την Πετρούπολη και όπως ανακοινώθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» εντοπίστηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», η περιπέτεια της 64χρονης Ευανθίας Τσιμπούκη έληξε την Κυριακή, 23 Απριλίου, «δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Είναι καλά στην υγεία της»

Η Ευανθία Τσιμπούκη, εντοπίστηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που τη νοιάζονται, λαμβάνοντας τη φροντίδα που χρειάζεται.

Μεγάλη υπήρξε η συνδρομή της ενεργοποίησης του μηχανισμού «Μissing alert» καθώς και των αστυνομικών αρχών στην εύρεση της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ευανθία Τσιμπούκη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (22.04.2023) για την εξαφάνιση της 64χρονης από την Πετρούπολη και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος των δικών της ανθρώπων.

in.gr

What's your reaction?

Related Posts

Δήλωση Συμμετοχής στις Περιφερειακές Εκλογές με το συνδυασμό Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης του Γιώργου Ιωακειμίδη

Χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις αποδέχτηκα τη πρόταση για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ιωακειμίδη για τη Περιφέρεια Αττικής. Στη μακρά πορεία του στην Αυτοδιοίκηση απέδειξε πως ο λόγος ύπαρξης των Δήμων , Δημάρχων,

Load More Posts Loading...No More Posts.