ΔΗΜΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δράσεις Ανακύκλωσης Συσκευών στο Άλσος Περιστερίου

Ξεχωριστές δράσεις ανακύκλωσης συσκευών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Συσκευών στις 14 Οκτωβρίου, διοργανώνουν ο Δήμος Περιστερίου και η εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών.

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου προσκαλεί όλους τους πολίτες στο Άλσος Περιστερίου από την Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022,να ανακυκλώσουν, να επισκευάσουν και να μάθουν για την ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.Με το μήνυμα «Ανακυκλώνουμε ακόμη και την πιο μικρή συσκευή!», ο Δήμος Περιστερίου και η εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών σας προτρέπουν να εντοπίσετε όλες εκείνες τις μικρές ξεχασμένες συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι, όπως κινητά, μιξεράκια, ηλεκτρικές σκούπες, ηλεκτρικά σίδερα, φορτιστές, ακουστικά, καθώς και τα καλώδια που έχετε στα συρτάρια του σπιτιού σας, και να τα φέρετε στο Άλσος Περιστερίου για ανακύκλωση.

Εκεί θα σας περιμένουν για να ανακυκλώσετε τις ηλεκτρικές σας συσκευές και να μάθετε παίζοντας για τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη που ανακυκλώνονται.

Παράλληλα, θα υπάρχει και η δυνατότητα να επισκευάσετε τις μικρές σας συσκευές στο ειδικό σημείο που θα βρείτε στον χώρο.

Peristerinews.gr

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Πιστεύετε ότι υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές πρόσβασης για ΑΜΕΑ;

Πιστεύετε ότι υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές πρόσβασης για ΑΜΕΑ τόσο σε εξωτερικούς χώρους (πεζοδρόμια, χώροι στάθμευσης), όσο και σε εσωτερικούς χώρους όπως σχολεία για μαθητές με αναπηρία ; Επισκεφεθείτε το 2023.gr για να ψηφίσετε Η ψηφοφορία

Load More Posts Loading...No More Posts.