ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΥΓΕΙΑ

«ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, διοργανώνει «Δράση Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης» τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά  του AIDS καθιερώθηκε το 1988 με απόφαση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (ΠΟΥ) και στη συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και τιμάται κάθε χρόνο την 1η Δεκεμβρίου.

Η Δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10:00-14:00 στην Πλατεία ΗΡΩ.

Κατά τη διάρκεια της Δράσης θα διενεργηθούν δωρεάν και ανώνυμοι έλεγχοι με τη μέθοδο της ταχείας δοκιμασίας (rapid test) από την Κινητή Μονάδα Εξέτασης του «Ath, Checkpoint». Επίσης, η εξειδικευμένη ομάδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» θα παράσχει συμβουλευτική πριν και μετά το τεστ, με σκοπό τόσο την έγκαιρη διάγνωση, όσο και την ενημέρωση & ευαισθητοποίηση του κοινού.

ΠΗΓΗ:peristerilife

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Δήλωση Συμμετοχής στις Περιφερειακές Εκλογές με το συνδυασμό Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης του Γιώργου Ιωακειμίδη

Χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις αποδέχτηκα τη πρόταση για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Ιωακειμίδη για τη Περιφέρεια Αττικής. Στη μακρά πορεία του στην Αυτοδιοίκηση απέδειξε πως ο λόγος ύπαρξης των Δήμων , Δημάρχων,

Load More Posts Loading...No More Posts.