ΔΗΜΟΣΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Δυστυχώς για τον Παχατουρίδη, τα στερνά τιμούν τα πρώτα!

Στις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) ο Ανδρέας Παχατουρίδης με τη συμπεριφορά του κατά την διαδικασία, στην οποία προέδρευε, αμαύρωσε το όνομά του.

Επειδή προφανώς δεν του έβγαιναν τα κουκιά για να συνεχίσει να είναι πρόεδρος του ΑΣΔΑ για τρίτη θητεία μετήλθε αδιανόητα μέσα για να εμποδίσει την διαδικασία. Ζήτησε μετά επιτάσεως να αποβληθούν οι εκπρόσωποι του δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού διότι δήθεν κατά την άποψή του δεν είχε ληφθεί νομότυπα η απόφαση εκλογής τους!
Ανήκουστα πράγματα. Αφού δεν περνούσαν οι απαράδεκτες και μη νόμιμες επιδιώξεις του δήλωσε ότι ματαιώνει τη συνεδρίαση, λες και βρισκόταν σε μαγαζί του και απευθυνόταν σε υπαλλήλους του. Η αντίδραση των δημάρχων αλλά και της πλειοψηφίας των μελών δεν επέτρεψε να περάσουν οι παράνομες μεθοδεύσεις και εκλέχτηκε κανονικά και νόμιμα η νέα εκτελεστική επιτροπή του ΑΣΔΑ.
Τελικά και το να ξέρεις να χάνεις είναι δείκτης αξίας μιας προσωπικότητας. Όπως σπουδαίο ζήτημα είναι και η διαχείριση της υστεροφημίας. Γι’ αυτό άλλωστε η λαϊκή σοφία έχει από αιώνες επισημάνει ότι «τα στερνά τιμούν τα πρώτα»!

πηγή dikaiosinisimera.gr

What's your reaction?

Related Posts