ΔΗΜΟΣΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο χρόνια χωρίς τον Μίκη»: Μοναδική συναυλία-αφιέρωμα στο Άλσος Περιστερίου

Η συναυλία «Δύο χρόνια χωρίς τον Μίκη», με το μικρό συγκρότημα της Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» – «Λιποτάκτες» και με ερμηνευτές  τους Γεράσιμο Ανδρεάτο, Άγγελο Θεοδωράκη, Λουκία Βαλάση και Κώστα Σκόνδρα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 20:00, στο Άλσος Περιστερίου.

Το πρόγραμμα της συναυλίας με το μικρό συγκρότημα της Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» – «Λιποτάκτες» είναι αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά, αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη.

«Λιποτάκτες»: Πιάνο: Ευαγγελία Μαυρίδου, Κιθάρα: Νίκος Γκιόλιας, Πνευστά: Ξενοφών Συμβουλίδης, Μπάσο: Θοδωρής Κουέλης, Κρουστά: Στέφανος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης, Ηχοληψία: Μιχάλης Αλεξάκης και Υπεύθυνη παραγωγής: Sophie Hayes.

Στο πλαίσιο της συναυλίας, ο Δήμος Περιστερίου θα πραγματοποιήσει ένα ξεχωριστό τιμητικό αφιέρωμα με τίτλο «28 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Φωλόπουλο», τον Δήμαρχο Περιστερίου – σύμβολο, που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του, στην ιστορία της πόλης σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.

Είσοδος ελεύθερη.

What's your reaction?

Related Posts

Πιστεύετε ότι υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές πρόσβασης για ΑΜΕΑ;

Πιστεύετε ότι υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές πρόσβασης για ΑΜΕΑ τόσο σε εξωτερικούς χώρους (πεζοδρόμια, χώροι στάθμευσης), όσο και σε εσωτερικούς χώρους όπως σχολεία για μαθητές με αναπηρία ; Επισκεφεθείτε το 2023.gr για να ψηφίσετε Η ψηφοφορία

Load More Posts Loading...No More Posts.