ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Εξαφάνιση 64χρονης από την Πετρούπολη – Συναγερμός στις Αρχές

Λόγω δυσκολιών στην επικοινωνία και έλλειψης προσανατολισμού, η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πετρούπολη για την εξαφάνιση της 64χρονης Ευανθίας Τσιμπούκη, με το Χαμόγελο του Παιδιού να εκδίδει missing alert επειδή αντιμετωπίζει δυσκολίες στην επικοινωνία και έλλειψη προσανατολισμού, με τη ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (22.4.2023) για την εξαφάνιση της 64χρονης από την Πετρούπολη και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των δικών της ανθρώπων.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, η Ευανθία Τσιμπούκη έχει ύψος 1,55 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε πράσινη αθλητική ζακέτα, πράσινη αθλητική φόρμα και μπλε παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

in.gr

What's your reaction?

Related Posts