ΙΛΙΟΝ

Επεισόδιο με τον Δημήτρη Βίτσα στο Ίλιον – Επιχείρησαν να του επιτεθούν, ακολούθησε σύρραξη

Επεισόδιο σημειώθηκε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα, σε εκδήλωση στο Ίλιον, όπου του επιτέθηκε ομάδα ατόμων.

Επεισόδιο που θα μπορούσε να πάρει άσχημες διαστάσεις εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ίλιον, σε πλατεία όπου στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ομάδας «Αλληλεγγύη για Όλους» μοίραζαν φυλλάδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σημείο προσέγγισε ομάδα ατόμων με άγριες διαθέσεις και προσπάθησαν να προπηλακίσουν τον βουλευτή Δημήτρη Βίτσα

Άμεσα μπήκαν μπροστά μέλη του κόμματος και επακολούθησε σύρραξη και βιαιοπραγίες.

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία οπότε ηρέμησαν τα πνεύματα και η ομάδα ατόμων αποχώρησε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από τη σύρραξη τραυματίστηκε ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η «Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού» πίσω από την επίθεση

Λίγη ώρα μετά την επίθεση σε γνωστή ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου, αναρτήθηκε κείμενο για την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της τοπικής συγκέντρωσης και ενώ μόλις είχαν αρχίσει να συγκροτούνται τα μπλοκ και να προσέρχεται κόσμος, εντοπίσαμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα στην κεντρική πλατεία του Ιλίου ως «διαδηλωτή» (sic) για το κρατικό και καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη (για το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνη) και με τις ευλογίες της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΕΚ και λοιπών αβανταδόρων της σοσιαλδημοκρατίας. Του επιτεθήκαμε και ακολούθησε μια εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή με δεκάδες οπαδούς του και με την υποστήριξη (σε ορισμένα παραδείγματα και επί του πρακταίου υποστήριξη) των τοπικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Όλοι οι σύντροφοι/ισσες είναι καλά παρά την συντριπτική ανισότητα της συμπλοκής Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση τις επόμενες ώρες

ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού»

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.