ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 12 Οκτωβρίου 2022

Βρείτε θέσεις εργασίας στο Περιστέρι με αγγελίες διάφορων ειδικοτήτων συγκεντρωμένες σε ένα θέμα από τη συντακτική μας ομάδα.

Γνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες οικογένειες της πόλης μας και θέλοντας να ανταποκριθούμε όπως μπορούμε στην εύρεση εργασίας θα αναρτούμε, αγγελίες που αφορούν θέσεις εργασίας στο Περιστέρι.

Θα γίνεται μια συγκέντρωση των αγγελιών που αφορούν την πόλη μας με σκοπό την εξυπηρέτηση χιλιάδων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη από μια δουλειά.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 12 Οκτωβρίου 2022

Ειδικότητα: Μανικιουρίστ

ΤΕΧΝΙΤΡΙΑ μανικιούρ αποκλειστικά, με άδεια άσκησης επαγγέλματος, έμπειρη, ζητείται από κατάστημα στο Περιστέρι, εργασία με ένσημα, καλές αποδοχές, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.

Τηλ.: 6972 45 15 62

Ειδικότητα: Εμποροϋπάλληλοι

ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ HomeGalaxy στο Περιστέρι ζητά υπάλληλο άνδρα για παραλαβή εμπορευμάτων, τακτοποίηση αποθήκης και συσκευασία παραγγελιών. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης.

Τηλ.: 210 57 48 141

Ειδικότητα: Κομμωτές – Κουρείς

ΚΟΜΜΩΤΗΣ – τρια με όρεξη για δουλειά, ευγένεια και επαγγελματισμό, άριστη γνώση σε κούρεμα, χτένισμα και βαφείο ζητείται από κομμωτήριο στο Περιστέρι  για πλήρη απασχόληση. Επίσης Barber με Εμπειρία Στο κούρεμα και στα γένια.

Τηλ.: 6936 80 14 45

Ειδικότητα: Εργάτες

Η εταιρεία Stickers Par με έδρα το Περιστέρι, αναζητά βοηθό για την παραγωγή και τις εφαρμογές επιγραφών. Απαραίτητα Προσόντα  Δίπλωμα Ι.Χ ή μηχανής, γνώση αγγλικών.

Τηλ. 6937 37 36 31

Ειδικότητα: Διανομείς Φαγητού

ΖΗΤΕΊΤΑΙ διανομέας για σουβλατζίδικο στο Περιστέρι.

Τηλ.: 6932 91 57 21

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Διάφορες Υπηρεσίες – Ειδικότητες)

ΕΤΑΙΡΕΙΑ συσκευασίας τροφίμων στο Περιστέρι, ζητεί οδηγό – αποθηκάριο, με δίπλωμα Β’ κατηγορίας και δίπλωμα για μηχανάκι, για μόνιμη απασχόληση.

Βιογραφικά e-mail: office@charitosgoods.gr

Ειδικότητα: Logistics – Αποθήκη

Η INTERCARS GREECE ζητά αποθηκάριο ανταλλακτικών για το Κατάστημα Περιστερίου. Ηλικία από 25 ετών έως 35 . Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση τουλάχιστον 2 έτη.

Τηλ.: 6946 98 06 06

Ειδικότητα: Αισθητικοί

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ με πτυχίο ΤΕΙ ζητείται από κέντρο Αισθητικής στο Περιστέρι, πλήρης απασχόληση, καλές αποδοχές.

Τηλ.: 6978 88 97 08

Ειδικότητα: Άλλες Ειδικότητες (Υποστήριξη Γραφείου, Εξυπηρέτηση Πελατών, Λογιστήριο)

ΖΗΤΕΊΤΑΙ  νέα εως 29 ετών για υπάλληλος γραφείου από εταιρεία στο Περιστέρι. Γνώση χειρισμού Η/Υ  κάρτα ανεργίας επιθυμητή . Ωράριο πρωινό.  πλήρης απασχόληση.

Παρακαλώ αποστείλατε βιογραφικά στο vassopan@yahoo.gr

Ειδικότητα: Τεχνικοί & Τεχνίτες Οχημάτων

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ έως 35 ετών, ζητείται για κατάστημα ελαστικών μοτοσικλέτας στο Περιστέρι, απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτό και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, θα προτιμηθούν άτομα με εμπειρία στο αντικείμενο, πλήρης 6ήμερη 8ωρη απασχόληση.

Τηλ.: 6944 43 24 33

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts