ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καπανδρίτι: Βάθρο επισήμων χωρίς ράμπα – Τι είπε δημοτικός σύμβουλος

Ηχηρό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Φώτης Χρύσουλας για το ζήτημα της έλλειψης ράμπας αναπήρων στο βάθρο των επισήμων στο Καπανδρίτι.

Στάθηκαν στο πλευρό του δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.Δημοτικός σύμβουλος σε αναπηρικό καροτσάκι αποκλείστηκε από το βάθρο των επισήμων για τους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου στο Καπανδρίτι γιατί δεν υπήρχε ράμπα για να ανέβει.

Και παρά το γεγονός ότι το ίδιο θέμα είχε τεθεί και πέρυσι, κανείς δεν φρόντισε να ακούσει τις εκκλήσεις του δημοτικού συμβούλου. Ετσι, ο Φώτης Χρύσουλας δημοσιοποίησε ξανά μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook τον αποκλεισμό του από το βάθρο των επισήμων.«Δυστυχώς είμαι και πάλι στη δυσάρεστη θέση να νιώθω διαφορετικός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος, Φώτης Χρύσουλας, ευχαριστώντας όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που τον στήριξαν και δεν ανέβηκαν στο βάθρο, αλλά έμειναν δίπλα του.Φώτης Χρύσουλας: «Δυστυχώς, νιώθω διαφορετικός»«Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες.

Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που συμμετείχαν στη παρέλαση της 28 Οκτωβρίου του Καπανδριτίου μας έκαναν όλους περήφανους αλλά ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο Κύριο Μιχάλη Νταση που για ακόμα μια φορά χωρίζει τους ανθρώπους σε δύο κατηγορίες.

Δυστυχώς είμαι και πάλι στη δυσάρεστη θέση να νιώθω διαφορετικός.

Παράλληλα όμως θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Καπανδριτίου που με έκαναν να νιώσω καλύτερα χωρίς διαχωρισμούς».

newsbomb.gr

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.