αστυνομικαΠΕΡΙΣΤΕΡΙΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο επεισόδιο βίας σε σχολείο στο Περιστέρι

εν σταματούν να σοκάρουν τα περιστατικά βίας που συμβαίνουν σε σχολεία του Περιστερίου με πρωταγωνιστές ανηλίκους, όπως αυτό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/11).

Σύμφωνα με πληροφορίες μία ομάδα εξωσχολικών, μπήκε στο 3ο ΕΠΑΛ Περιστερίου την ώρα που γίνονταν μάθημα και κατευθύνθηκε σε αίθουσα του σχολείου.

Οι εξωσχολικοί έγιναν αντιληπτοί από καθηγητή ο οποίος ενημέρωσε το διευθυντή του ΕΠΑΛ, ο οποίος τους ζήτησε το λόγο και απαίτησε να αποχωρήσουν, με την παρέα των ανηλίκων αγοριών να εξυβρίζει και να απειλεί τους δύο άνδρες.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, όπου προχώρησε σε τρεις συλλήψεις ανηλίκων (σ.σ. δύο 15χρονοι κι ένας 16χρονος), στο περιστατικό εμπλέκεται ακόμη ένα άτομο το οποίο ταυτοποιήθηκε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. (σ.σ. ανήλικος κι αυτός). Στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου όπου οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες, κλήθηκαν και οι γονείς τους προκειμένου να ενημερωθούν για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Μετά την υποβολή μηνύσεων από τον διευθυντή για τον καθηγητή του ΕΠΑΛ, οι τρεις ανήλικοι που αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα και μετά τον ορισμό τακτικής δικάσιμου.

What's your reaction?

Related Posts