ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Να μειωθούν οι αντικειμενικές αξίες στο Περιστέρι ζητάει το Δημοτικό Συμβούλιο

Πρόταση για μείωση των αντικειμενικών αξιών στο Περιστέρι αποφασίστηκε σε δημοτικό συμβούλιο που διεξήχθη την Πέμπτη 19/1.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι αυξήσεις των τιμών ζωνών στην πόλη και των αντικειμενικών αξιών επέφεραν διαμαρτυρίες προς την Κυβέρνηση, η οποία ζήτησε από τους Δήμους προτάσεις για τη μείωση τους.

Στην τοποθέτησή του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Περιστερίου, Αλέξιος Σταυρούλιας, τόνισε ότι το Υπουργείο Οικονομικών είχε εισπράξει τη δυσαρέσκεια των Δήμων και των πολιτών για τις αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών.

Έτσι είχε δώσει περιθώριο στις διοικήσεις των Δήμων ώστε να καταθέσουν τις προτάσεις τους για μειώσεις των αντικειμενικών αξιών.

Ο κ. Σταυρούλιας τόνισε πως οι αυξήσεις δεν έχουν γινεί με σωστά κριτήρια αφού στις περιοχές που έχουν κοντά Μετρό δεν έχουν γίνει αυξήσεις αντίθετα με το 2ο και 4ο διαμέρισμα που διακρίνονται αυξήσεις άνω του 20%.

Μάλιστα ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Περιστερίου ζήτησε να παρθεί ομόφωνη απόφαση για την ψήφιση του θέματος ως προς την μείωση των αντικειμενικών αξιών.

Τελικά το θέμα ψήφισαν 29 δημοτικοί σύμβουλοι ενώ 3 απείχαν.

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.