ΔΗΜΟΣΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

«Οδοιπορικό»: «Γονείς στην Εφηβεία» στο Περιστέρι

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό», σχεδιάζει την πραγματοποίηση Σεμιναρίου σε γονείς με παιδιά στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Απευθύνεται σε ενήλικες δημότες Περιστερίου, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο Γεώργιος Μπεκιάρης, αντιδήμαρχος υγείας Περιστερίου και Πρόεδρος στο «Οδοιπορικό», το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Οδοιπορικού (Κρυστάλλη 49 Περιστέρι-περιοχή Τσαλαβούτα, κοντά στη στάση Μετρό ¨Άγιος Αντώνιος¨), ημέρα Τετάρτη και ώρες 18:30-20:00.

Θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (15 άτομα).

Ημερομηνίες διεξαγωγής του Σεμιναρίου θα είναι 23 Νοεμβρίου, 30 Νοεμβρίου, 7 Δεκεμβρίου, 14 Δεκεμβρίου 2022 & 11 Ιανουαρίου, 18 Ιανουαρίου, 25 Ιανουαρίου, 1 Φεβρουαρίου 2023.

Τον συντονισμό του Σεμιναρίου θα έχει o κ. Χρήστος Κυριακάκος, Ψυχολόγος, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ή να αποστείλουν την αίτηση στο email του Οδοιπορικού kp.odiporiko@yahoo.gr ή να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση μέσω του GOOGLE FORMS

έως την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Όλες οι δράσεις του Οδοιπορικού υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό», μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Κέντρου 2105786888, φαξ 2105723734 και email kp.odiporiko@yahoo.gr

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.