ΔΗΜΟΣΠΕΡΙΣΤΕΡΙΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας σε ένα Φάμπιουλους Κρίστμας Σόου! | 14 & 21/12

Ο μέγιστος stand up κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας προσγειώνεται με το έλκηθρο του Αι Βασίλη στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο πάρκο Le Mystere Melies.

Σε δύο παραστάσεις όνειρο με ένα σκηνικό βγαλμένο από την Λαπωνία που δημιουργούν οι οθόνες 500 τμ, θα παρουσιάσει ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο Φάμπιουλους Κρίστμας Σόου με ένα best of της χρονιάς που φεύγει.

Mια ξεκαρδιστική παράσταση με αυτοσχεδιασμό και διαδραστικότητα, απίστευτο γέλιο και σάτιρα με αντικείμενο διάσημους χαρακτήρες αλλά και πρόσωπα της διπλανής πόρτας, ατάκες που θα αφήσουν εποχή και όλα όσα κάνουν τις παραστάσεις του Αλέξανδρου Τσουβέλα άχαστες!

Αλλωστε δεν είναι τυχαία η επιτυχία του με εκατοντάδες sold out παραστάσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη!

Μια πληθώρα δράσεων για όλη την οικογένεια μας περιμένει αυτά τα Χριστούγεννα, στον νέο προορισμό της πόλης, στο Le Mystère Méliès στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, που είναι εύκολα προσβάσιμος από οποιαδήποτε μέρος της Αθήνας, μια που βρίσκεται δίπλα στη στάση μετρό Ανθούπολη και διαθέτει parking 750 θέσεων.

Ένα νέο πάρκο ψυχαγωγίας που θα σας ταξιδέψει σε ένα διαφορετικό κόσμο όπου θα απολαύσετε μέσα από εικόνες και μεγάλες οθόνες, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες.

Εισιτήρια από 14 ευρώ
Έναρξη: 21:15
Προπώληση: more.com
FACEBOOK: https://www.facebook.com/lemystereMelies

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι 121 34

/mikrofwno.gr

What's your reaction?

Related Posts