ΙΛΙΟΝ

Ο Βίτσας για τον προπηλακισμό του στο Ίλιον

Στόχος ομάδας ατόμων έπεσε το μεσημέρι το Σαββάτου (11/03) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Δημήτρης Βίτσας, στη διάρκεια πορείας γειτονιάς στο Ίλιον για το έγκλημα στα Τέμπη.

O βουλευτής μίλησε (OPEN) για το περιστατικό λέγοντας πως «δεν έγινε και κάτι το τρομερό».

Περιέγραψε πως έγινε το περιστατικό, λέγοντας: «Ήμουν στο Ίλιον σε μια πλατεία. Είχαμε αποφασίσει να κάνουμε εκεί μια περιοδεία μαζί με την δημοτική μας κίνηση, την Αλληλέγγυα Πόλη, για τα Τέμπη. Γυρίσαμε στην πλατεία για να ξεκουραστούμε και από ότι έμαθα μετά από το indymedia με είδαν πέντε άτομα του αναρχικού χώρου και έγραψαν ”φυσικά του επιτεθήκαμε”» σημειώνοντας πως «κανείς από τους συντρόφους μας δεν έχει τραυματιστεί».

Και συνέχισε περιγράφοντας το περιστατικό: «τελοσπάντων, δεν φτάσανε κοντά μου. Στα δύο μέτρα ήταν μια κοπέλα που φώναζε, δεν καταλάβαινα ακριβώς και τι έγινε της είπα τι ακριβώς θέλεις και σκέφτηκε να με χτυπήσει. Σήκωσε το χέρι της, πήγε να με χτυπήσει, έκανε μια σβούρα γύρω από τον εαυτό της και έπεσε μόνη της κάτω. Αυτό έγινε αλλά δεν είναι ένα καλό κλίμα και δεν βοηθούν το κίνημα αυτές οι πράξεις. Αποπροσανατολίζουν το κόσμο με αυτά από τα Τέμπη και δημιουργείται ένα κλίμα να χτυπήσουμε τους πολιτικούς, οι πολιτικοί όλοι είναι…».

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.