ΔΗΜΟΣΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Δήμος Περιστερίου θα μοιράσει δωρεάν φυτά και εδαφοβελτιωτικό

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα ανακύκλωσης των καφέ κάδων (βιοαποβλήτων) στον Δήμο Περιστερίου.

Στο πλαίσιο της ανταπόδοσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, που με τη συμμετοχή τους στη Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων βοηθούν την πόλη να είναι πρωτοπόρα σε θέματα περιβάλλοντος, θα μοιραστούν εδαφοβελτιωτικό (compost) και μικρά φυτά από το δημοτικό φυτώριο.

Μια ακόμα δράση επιβράβευσης του Δήμου Περιστερίου, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τα αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, όσοι ενισχύουν το ρεύμα του καφέ κάδου στην πόλη μας και να γίνουν μέλη της σημαντικής προσπάθειας ακόμα περισσότεροι, λαμβάνοντας την επιστολή με το ειδικό μαγνητάκι, το φυλλάδιο με τις οδηγίες συλλογής και ένα δείγμα βιοδιασπώμενης σακούλας.

Το Σάββατο σε δύο σημεία

Ραντεβού το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022, αρχικά, στην παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Δερβενακίων στις 9:00 π.μ. και μια ώρα αργότερα, στις 10:00 π.μ., η ανταπόδοση θα συνεχιστεί στην παιδική χαρά που βρίσκεται επί της Σοφοκλή Βενιζέλου!

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, τονίζει ότι: «Το πρόγραμμα ανάπτυξης του καφέ κάδου απλώνεται σταδιακά στην πόλη μας και τα παραπάνω σημεία συνάντησης είναι στις γειτονιές που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα μέσα στο καλοκαίρι. Και συνεχίζουμε με γνώμονα μια καλύτερη ποιότητα ζωής»!

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.