ΔΗΜΟΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ- ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΒΟΡΥΛΛΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Χιλιάδες λαού έδειξαν την αγάπη τους στον άξιο ΔΗΜΑΡΧΟ Ανδρέα Παχατουρίδη. Συγκινητική στιγμή η συνάντηση με τον βουλευτή της ΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑ ΒΟΡΥΛΛΑ με τον οποίο συνδέονται με φιλία 30 και πλέον ετών, ο οποίος εξέφρασε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE τη στήριξή του στον Δήμαρχο για το πολύ σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια προς όφελος των πολιτών. Ο όμιλος ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αναγνωρίζει και στηρίζει το έργο του ΑΞΙΟΥ Δημάρχου Περιστερίου που πάντα βρίσκεται στο πλευρό όλων των πολιτών.

Με σύνθημα «Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου Ψηφίζουμε Για Την Πόλη, το Περιστέρι Μας Ενώνει», ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους «Με την Κοινωνία Μπροστά» – Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην παρουσίαση του συνδυασμού του «πατριάρχη της αυτοδιοίκησης» ή «αιώνιο δήμαρχο» κατά πολλούς ενώ το παρόν έδωσε και ο βουλευτής της Νίκης, Ανδρέας Βορύλλας.

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης στο μήνυμά του κάλεσε τους δημότες να πάνε στις κάλπες. «Ακούω πολλούς να λένε εσείς θα πάρετε 70%-80% ευχαριστώ αλλά αυτά δεν υπάρχουν. Οι κάλπες είναι άδειες και θα γεμίσουν στις 8 Οκτώβρη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με την Κοινωνία Μπροστά: Ο Ανδρέας Παχατουρίδης παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους στο Άλσος Περιστερίου

«Πρώτο μέλημά μας είναι και το έχω πει και στους συνεργάτες μας, να κινητοποιήσουμε τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει. Γι αυτό εμείς λέμε, 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε για την πόλη, να έρθει ο κόσμος να ψηφίσει και ας ψηφίσει οτι θέλει», υπογράμμισε.

Ξεχωριστή η στιγμή, όταν πήρε τον λόγο ο γιος του Ανδρέα Παχατουρίδη (Πάνος, Γιώργος και Αθηνά τα τρία παιδιά του Δημάρχου Περιστερίου), πλαισιώνοντας την εκδήλωση με συγκινητικά – ανθρώπινα λόγια για τον πατέρα του.

Ο βουλευτής της Νίκης, Ανδρέας Βορύλλας, με χρόνια παρουσίας στα δρώμενα του Περιστερίου, στάθηκε στην πολύτιμη όπως την χαρακτήρισε φιλία του με τον Ανδρέα Παχατουρίδη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

«Ο Ανδρέας Παχατουρίδης άλλαξε το Περιστέρι προς το καλύτερο. Ξέρω πόσο αγαπάει την πόλη και του εύχομαι κάθε καλό. Επειδή τον γνωρίζω χρόνια ξέρω πως τα όνειρά του για το Περιστέρι δεν σταματούν ποτέ. Καλή επιτυχία φίλε μου Ανδρέα, ο Θεός μαζί σου», σημείωσε ο Ανδρέας Βορύλλας.

What's your reaction?

Related Posts