ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πάνω από 115 εκατ. ευρώ μέσω ΠΕΠ Αττικής για 81 έργα σε σχολικές μονάδες

Άλλο ένα σημαντικό βήμα επετεύχθη για την επιτάχυνση των διαδικασιών ανέγερσης νέας πτέρυγας στο 4ο Δημοτικό σχολείο Ν. Ηρακλείου Αττικής και εγκαταστάσεων στο 10ο  ΓΕΛ Περιστερίου.

Άλλο ένα σημαντικό βήμα επετεύχθη για την επιτάχυνση των διαδικασιών ανέγερσης νέας πτέρυγας στο 4ο Δημοτικό σχολείο Ν. Ηρακλείου Αττικής και εγκαταστάσεων στο 10ο  ΓΕΛ Περιστερίου.

Χθες παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και των Δημάρχων Περιστερίου Α. Παχατουρίδη και Ν. Ηρακλείου Ν. Μπάμπαλου,  υπεγράφησαν στα γραφεία της ΚτΥπ Α.Ε. η σύμβαση εκτέλεσης του έργου ανέγερσης πτέρυγας στο 4ο Δημοτικό Ν. Ηρακλείου προϋπολογισμού 4,4 εκατ. ευρώ και η σύμβαση εκπόνησης Μελετών για το 10ο ΓΕΛ Περιστερίου, προϋπολογισμού 479.249 €.

Συνολικά η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί πάνω από  81 δράσεις σχολικών έργων και μελετών με περισσότερα από 115 εκ.€  και δικαιούχο τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ

Οι σχετικές αποφάσεις υπεγράφησαν από τον  Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚτΥπ Α.Ε.  Θ.Γιάνναρη, τους δημάρχους  Περιστερίου Α. Παχατουρίδη και Ν. Ηρακλείου Ν. Μπάμπαλο και εκπροσώπους των αναδόχων. Παρόντες στην υπογραφή ήταν επίσης ο Πρόεδρος των Κτιριακών Υποδομών (ΚτΥπ Α.Ε) Τ. Κατσίπος, οι Αντιπεριφερειάρχες Β. Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη και Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος, ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόσης, ο Αντιδήμαρχος Περιστερίου Α. Θεοδωράκος, ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και ΕΣΔΙΤ Θ. Κυριαζόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Ν. Ηρακλείου Σ. Χατζηβασίλογλου και υπηρεσιακά στελέχη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τόσο τα στελέχη της ΚτΥπ Α.Ε., όσο και οι δήμαρχοι εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους για την ουσιαστική συνδρομή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και συνολικά των στελεχών της Περιφέρειας, στην άμεση ένταξη και χρηματοδότηση κτηριακών υποδομών οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση των ελλείψεων που καταγράφονται στην Αττική.

.pagenews.gr

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.