ΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου ανακοίνωσε η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ισχύει για όλη τη χώρα, όπου υπάρχουν κινητοποιήσεις για το νομοσχέδιο για την Υγεία.

«Καλούμε τα Νομαρχιακά Τμήματα, σε συνεργασία με τα Πρωτοβάθμια Σωματεία του κάθε Νομού, να οργανώσουν κινητοποιήσεις για να ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ το νομοσχέδιο για την Υγεία» σημειώνεται.

Σημειώνεται ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί πραγματοποίησαν σήμερα κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Υγείας, διαμαρτυρόμενοι στην ψήφιση και αιτούμενοι την απόσυρση του νέου σχεδίου Νόμου της κυβέρνησης με τίτλο «Δευτεροβάθμια περίθαλψη, ιατρική εκπαίδευση και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας» που αναμένεται να ψηφιστεί τις επόμενες ημέρες.

Όπως σημειώνουν οι γιατροί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο «θα αποτελέσει την ταφόπλακα της δημόσιας υγείας».

ΠΗΓΗ:peristerinews.gr

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Πιστεύετε ότι υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές πρόσβασης για ΑΜΕΑ;

Πιστεύετε ότι υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές πρόσβασης για ΑΜΕΑ τόσο σε εξωτερικούς χώρους (πεζοδρόμια, χώροι στάθμευσης), όσο και σε εσωτερικούς χώρους όπως σχολεία για μαθητές με αναπηρία ; Επισκεφεθείτε το 2023.gr για να ψηφίσετε Η ψηφοφορία

Load More Posts Loading...No More Posts.