ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιστέρι: Έξαρση των ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ και της αναδουλειάς στην αγορά

Παρόλο που διανύουμε την εορταστική περίοδο του Πάσχα, η αγορά στο Περιστέρι βιώνει δύσκολες στιγμές με χαμηλούς τζίρους και αναδουλειά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της αγοράς, τα έσοδα και οι τζίροι των καταστημάτων τους βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα σε αντίθεση με άλλες χρονιές σε μια περίοδο που συνήθως έχουν δουλειά.

Ο κόσμος είναι αρκετά επιφυλακτικός και δεν προχωράει σε πολλά έξοδα ψωνίζοντας τα απολύτως απαραίτητα κοιτάζοντας το μέλλον με αβεβαιότητα.

Σημαντικό ρόλο στη δυσκολία των πολιτών παίζει η μεγάλη αύξηση των τιμών στα προϊόντα και στα μηνιαία πάγια που αφήνει ελάχιστο υπόλοιπο για τις επιπλέον ανάγκες.

Η συνέχεια αυτής της αναδουλειάς του τελευταίου διαστήματος έχει οδηγήσει στο κλείσιμο αρκετών καταστημάτων κάθε δραστηριότητας και τα πολλαπλά «ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ» χώρων σε κάθε σημείο του Περιστερίου.

Η προβληματική κατάσταση γίνεται αντιληπτή από το γεγονός ότι πάρα πολλά καταστήματα στο κέντρο του Περιστερίου είναι ανοίκιαστα και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να είναι.

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.