ΔΗΜΟΣ

Περιστέρι: Αναδείχθηκε με φωτισμό led η γέφυρα Κηφισού

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής για την ανάδειξη με φωτισμό led των γεφυρών κατά μήκος της λεωφόρου Κηφισού.

Πλέον στο σύνορο του Περιστερίου με την Αθήνα, στο τέλος της Εθνάρχου Μακαρίου, οι περαστικοί βλέπουν μια όμορφη εικόνα από τον φωτισμό που έχει τοποθετηθεί κάτω από τη γέφυρα.

Το ίδιο δεν θα έλεγε κανείς και για την κατάσταση που επικρατεί κάτω από τη γέφυρα αφού η ανάγκη για καθαρισμό του σημείου είναι εμφανής με γυμνό μάτι.

Ο φωτισμός των γεφυρών στον Κηφισό πραγματοποιείται με υψηλής τεχνολογίας και χαμηλής κατανάλωσης φωτιστικά συστήματα Led, μέσω αρχιτεκτονικής μελέτης φωτισμού, που σχεδιάζει και υλοποιεί η Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

Στόχος αυτού του έργου είναι ο εξωραϊσμός των δημόσιων χώρων που σχηματίζονται κάτω από το τεχνικό τμήμα των γεφυρών και η διατήρηση τους σε καλή κατάσταση.

O νέος φωτισμός των γεφυρών θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και απέναντι σε παραβατικές συμπεριφορές που έχουν διαπιστωθεί στα συγκεκριμένα σημεία.

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.