αστυνομικαΕΛΛΑΔΑ

Περιστέρι: Δύο τροχαία στο ίδιο σημείο με διαφορά μιας ημέρας

Οι συγκρούσεις οχημάτων είναι ένα σύνηθες φαινόμενο λόγω της κακιάς στιγμής, της απροσεξίας, της κούρασης από τη δύσκολη καθημερινότητα. Όμως όταν στην ίδια διασταύρωση γίνονται δύο τροχαία με διαφορά μόλις μιας ημέρας δεν φταίνε μόνο τα παραπάνω.

Στις 15:15 το μεσημέρι της Κυριακής λάβαμε ενημέρωση και φωτογραφίες για τροχαίο που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κύπρου και Ζαλοκώστα. Από τη σφοδρή σύγκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός, ωστόσο προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα εμπλεκόμενα οχήματα.

Στις 15:48 το μεσημέρι της Δευτέρας όμως λάβαμε ενημέρωση και φωτογραφίες για νέο τροχαίο στο ίδιο σημείο. Και αυτή τη φορά δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και οι μόνες απώλειες θα είναι χρηματικές, λόγω της σύγκρουσης των οχημάτων.

Η Τροχαία που απασχολείται καθημερινά για δεκάδες τροχαία στο Περιστέρι, εκατοντάδες στη δυτική Αττική και χιλιάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα, ίσως θα έπρεπε πέρα από την απλή καταγραφή των συμβάντων να υπογραμμίζει στους αρμόδιους φορείς τα δύσκολα και επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου.

Διαφορετικά, οι οδηγοί θα συνεχίσουν να είναι άτυχοι, η Τροχαία θα συνεχίσει να έχει φόρτο λόγω των τροχαίων ατυχημάτων και οι αρμόδιοι θα συνεχίσουν να πέφτουν από τα σύννεφα.

What's your reaction?

Related Posts