ΔΗΜΟΣΠΕΡΙΣΤΕΡΙΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιστέρι εν έτη …2024: Ένα… τάσι τροχού κλείνει τρύπα σε πεζοδρόμιο και ψάχνουν τον υπεύθυνο

Μία φωτογραφία στο «X» (πρώην twitter) μας θυμίζει τι πρέπει να κάνουν οι δήμοι και τελικά το κάνουν οι πολίτες και ότι το προσωρινό είναι τελικά το μόνιμο.

Πολίτης στο Περιστέρι  τοποθετεί τάσι πάνω σε τρύπα στο πεζοδρόμιο. Ο Δήμος το αφήνει ως έχει και βάφει δίπλα του για την παράνομη στάθμευση.

Αν ψάξετε ποιος φταίει για μία κακοτεχνία σε δρόμο ή πεζοδρόμιο δήμου, το πιθανότερο είναι να φτάσετε μέχρι την Προεδρία της Δημοκρατίας αλλά δεν θα βρείτε τον ένοχο. Έτσι όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και είναι σοβαρό ή κρατά χρόνια συνήθως το λύνουν οι πολίτες.

tasi1.jpg

Μία τέτοια περίπτωση είδαμε στον Δήμο Περιστερίου, εκεί κάποιος αποφάσισε να καλύψει μία επικίνδυνη τρύπα στην άκρη ενός πεζοδρομίου με ένα τάσι αυτοκινήτου, μπας και γλιτώσει κάποιος άνθρωπος τον τραυματισμό.

Όταν βγήκαν οι υπάλληλοι του Δήμου, για να «φρεσκάρουν» τις κίτρινες γραμμές (που απαγορεύουν τη στάθμευση), αντί να αφαιρέσουν το τάσι και να κλείσουν την… τρύπα, απλά το έβαψαν κίτρινο.

Δεν ξέρουμε αν είναι αδιαφορία, ή μία απλή αναβολή αλλά σίγουρα δεν είναι η σωστή αντιμετώπιση. Από την άλλη πλευρά υπήρξαν και αυτοί που το είδαν με χιούμορ και μίλησαν (στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία στο X στον λογαριασμό του Γιάννης Πλιώτας @JohnPliotas) για ένα έργο τέχνης…

ΠΗΓΗ:http://www.flash.gr

What's your reaction?

Related Posts