ΔΗΜΟΣ

Περιστέρι: Το αδιαχώρητο από λαϊκή αγορά έξω από βρεφονηπιακό σταθμό

Σε μια σοβαρή καταγγελία που χρήζει άμεσης αλλαγής από τους ιθύνοντες προχώρησαν γονείς που τα παιδιά τους ανήκουν σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Περιστέρι.

Πρόκειται για το παράρτημα του Δ’ Βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου Περιστερίου επί της οδού Αγίου Κήρυκου στην Ανθούπολη.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών, από την περασμένη Πέμπτη μεταφέρθηκε στο δρόμο λαϊκή αγορά με αποτέλεσμα κατά τις ώρες της λειτουργίας της να επικρατεί το αδιαχώρητο στο δρόμο μπροστά από τον βρεφονηπιακό σταθμό.

Όπως τονίζουν οι γονείς η έλευση της λαϊκής αγοράς, που βάσει προγράμματος θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη μέχρι τις 31 Ιουλίου (!), βασανίζει για πολλούς και διάφορους λόγους τους ίδιους και τα βρέφη.

Κατά την ημέρα της λαϊκής αγοράς πέρα από την αναμενόμενη φασαρία προκύπτουν και άλλα προβλήματα αφού οι παραγωγοί προχωρούν σε κατάληψη των πεζοδρομίων (όπως συνηθίζεται) προκαλώντας έτσι δυσκολίες τόσο στην άφιξη όσο και στην αναχώρηση των βρεφών αφού περιμετρικά του τετραγώνου δεν υπάρχει δυνατότητα να προσεγγίζουν το σημείο οι γονείς.

Η συγκεκριμένη καταγγελία γίνεται όπως αναφέρουν οι γονείς με σκοπό να υπάρξει άμεση ανταπόκριση από το Δήμο σε συνεργασία με την ομοσπονδία των λαϊκών αγορών ώστε να υπάρξει μια μετακίνηση της σε κάποιο άλλο δρόμο που δεν θα προκαλεί προβλήματα.

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.