ΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Αττικής: Πρωτομαγιά με κέφι και τραγούδι στο πάρκο Τρίτση

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση της Κυριακής του Πάσχα, η Περιφέρεια Αττικής καλεί αυτή την φορά τον κόσμο στο πάρκο Τρίτση για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Η Περιφέρεια σε συνδιοργάνωση με τους Δήμους Ιλίου και Αγ. Αναργύρων-Καματερού, καλεί όλους τους πολίτες στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης, όπου από τις 12 το μεσημέρι, θα μπορούν να απολαύσουν ένα πεντάωρο ζωντανό πρόγραμμα με λαϊκή και παραδοσιακή μουσική.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προσφερθεί φαγητό και θα μοιραστούν στους πολίτες εκατοντάδες γλαστράκια και λουλούδια τιμώντας συμβολικά την ημέρα της Πρωτομαγιάς, ενώ θα υπάρχει και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, τα οποία θα μπορούν από το πρωί να φτιάχνουν μαγιάτικα στεφάνια.

Το λαϊκό μουσικό του συγκρότημα «Φαμίλια Γαλάνη» θα πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση με ρεπερτόριο από κλασικά Ελληνικά τραγούδια των καταξιωμένων συνθετών μας, περιλαμβάνοντας διάφορα είδη όπως έντεχνο, νέο κύμα, κλασικό λαϊκό, τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου, Μαρκόπουλου κ.ά., όπως επίσης και Ρεμπέτικα, Νησιώτικα, παραδοσιακά και παλιά λαϊκά.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Καλούμε όλους τους πολίτες να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά στο πάρκο της καρδιάς μας, το ανανεωμένο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Τιμούμε αυτή την εμβληματική μέρα και παράλληλα υποδεχόμαστε τον Μάη με καλή διάθεση, κέφι και τραγούδι. Σας περιμένουμε».

Η είσοδος για τους πολίτες είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιείται από τρεις εισόδους του Πάρκου και ειδικότερα από τις εισόδους της Σπ. Μουστακλή, της Λ. Δημοκρατίας (έμπροσθεν Βιολογικής Λαϊκής) και της Λ. Φυλής (Βόρεια Φυλής).

What's your reaction?

Related Posts

Πιστεύετε ότι υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές πρόσβασης για ΑΜΕΑ;

Πιστεύετε ότι υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές πρόσβασης για ΑΜΕΑ τόσο σε εξωτερικούς χώρους (πεζοδρόμια, χώροι στάθμευσης), όσο και σε εσωτερικούς χώρους όπως σχολεία για μαθητές με αναπηρία ; Επισκεφεθείτε το 2023.gr για να ψηφίσετε Η ψηφοφορία

Load More Posts Loading...No More Posts.