ΔΗΜΟΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣΥΓΕΙΑ

Πρωτοβουλία του δήμου Περιστερίου για Καρκινοπαθείς

Το μήνυμα του δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη

Ο δήμος Περιστερίου, γνωστός για τις κοινωνικές του δράσεις και τα αντανακλαστικά αλληλεγγύης που έχει προχωράει σε μια πρωτοπόρα δράση για τα ελληνικά δεδομένα. Με πρωτοβουλία του δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, ξεκινάει σύντομα να προσφέρει εντελώς δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς με Καρκίνο και της οικογένειες τους.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ο Ανδρέας Παχατουρίδης ενημέρωσε για τη δράση αυτή λέγοντας πως έχει χρέος ο δήμος να σταθεί δίπλα σε πολίτες που δοκιμάζονται και δίνουν έναν αγώνα ηρωϊκό, που φέρνει αυτούς και τους οικείους τους στα όρια της ανθρώπινης αντοχής.

Όπως έγραψε ο δήμαρχος Περιστερίου:

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Όταν σας υποσχέθηκα μια νέα αντίληψη Δημάρχου, που θα σκύβει πάνω από τα προβλήματα της καθημερινότητας, είχα πλήρη επίγνωση πως το χρέος κάθε δημοτικής αρχής ειναι να είναι δίπλα στον πολίτη, σε κάθε πρόβλημα του.

kunjungi juga situs terpercaya slot4d

Αυτά τα 20 χρόνια μαζί πετύχαμε πολλά και σε καθημερινή βάση αλλάζουμε την πόλη μας προς το καλύτερο. Είναι πλέον γνωστό και εκτός των οριών της πόλης μας, ότι το Περιστέρι είναι μια σύγχρονη, αλληλέγγυα και φιλάδελφη πόλη, μια πόλη γνωστή για τα κοινωνικά αντανακλαστικά της.

Δύσκολα θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιο από τα έργα που μαζί εμπνευστήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε γνωρίζοντας τις άπειρες εργατοώρες που επενδύθηκαν σε κάθε στάδιο κάθε έργου της πόλης μας.

Σήμερα όμως θα κάνω μια εξαίρεση γιατί αυτό που ανακοινώνουμε μας κάνει όλους ακόμα πιο υπερήφανους για την πόλη μας.

Σήμερα ανακοινώνουμε πως ο δήμος μας σύντομα θα ξεκινήσει να προσφέρει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε συνδημότες μας ασθενείς με Καρκίνο και στις οικογένειες τους. Στην προσπάθεια των ασθενών να ανταποκριθούν στις αλλαγές και τις δυσκολίες που επιφέρει η νόσος σε συναισθηματικό και πρακτικό επίπεδο οφείλουμε να είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες και να μοιραστούμε με τους δημότες μας τον αγώνα που δίνουν. Έναν αγώνα ηρωικό που φέρνει τους ίδιους και τους οικείους τους στα όρια της ανθρώπινης αντοχής.

Ο δήμος Περιστερίου και ο Ανδρέας Παχατουρίδης για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί με πράξεις και συμπεριφορές σε πανελλαδικό επίπεδο με ακόμα μια κοινωνική δράση που όπως και οι προηγούμενες παραδειγματίζουν και αντιγράφονται.

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.