ΔΗΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στις δωρεάν εορταστικές εκδηλώσεις «Περιστέρι Πολλών Αστέρων»

Οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες από το Περιστέρι και όλη την Αττική, ανέβασαν κατακόρυφα την επισκεψιμότητα στις δωρεάν εορταστικές εκδηλώσεις 2022-2023 «Περιστέρι Πολλών Αστέρων», αναδεικνύοντας τον Δήμο Περιστερίου ως “Πόλη πρωτεύουσα στις γιορτές” και ενισχύοντας δυναμικά την κίνηση στην τοπική αγορά!

Μεγάλες εορταστικές συναυλίες, όπως η φαντασμαγορική συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με την σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής, η μαγική συναυλία του Πάνου Κιάμου με χορηγό επικοινωνίας 92,3 Λάμψη, η ανεπανάληπτη συναυλία με τον Πασχάλη και τη Μπέσσυ Αργυράκη, καθώς και η κοπή της μεγαλύτερης Βασιλόπιτας των 7 τόνων και των 50 χιλιάδων κομματιών!

Ο Δήμος Περιστερίου ήταν από τους λιγοστούς Δήμους της χώρας που τα πάντα ήταν δωρεάν, όπως carousel, λούνα παρκ, γιορτινά τρενάκια, εργαστήριο του Αϊ Βασίλη και την ωραιότερη φάτνη σε όλη την Αττική.

Το Περιστέρι καταφέρνοντας σε πείσμα των καιρών να διατηρήσει ζωντανό το χαμόγελο χιλιάδων μικρών και μεγάλων. Από τις 7 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις στην πλατεία του Δημαρχείου – στάση Μετρό “Περιστέρι” με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και μουσικά δρώμενα, με είσοδο ελεύθερη παντού.

Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη φάτνη δημιουργήθηκε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, με ειδικό φωτισμό από LED αυξάνοντας τη λάμψη, μειώνοντας κατά 50% την ενεργειακή κατανάλωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, μετατρέποντας το Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης, στο πιο φωτεινό και το πιο όμορφο της Αττικής.

Για μια ακόμη χρονιά, ο εορταστικός φωτισμός εξέπληξε ευχάριστα τους επισκέπτες, με τα εκατοντάδες αστέρια σ’ ολόκληρη την πόλη του Περιστερίου, δίνοντας ένα χαρμόσυνο μήνυμα.

Οι εθνικοτοπικοί σύλλογοι χάρισαν παραδοσιακές βραδιές, προσελκύοντας χιλιάδες Περιστεριώτες και όχι μόνο. Παιδικοί σταθμοί και σχολεία της πόλης πραγματοποίησαν εορταστικές εκδηλώσεις στο ανακαινισμένο Θέατρο «Πολιτών».

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Περιστερίου περιδιάβαινε τις γειτονιές της πόλης, με εορταστικές μελωδίες και τα κάλαντα.

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.