ΔΗΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ριζική ανανέωση στο Θέατρο «Πολιτών» του Δήμου Περιστερίου

Με μια ριζική ανανέωση άνοιξε και πάλι τις πύλες του το Θέατρο «Πολιτών» του Δήμου Περιστερίου.

Η πρώτη εκδήλωση του ανανεωμένου χώρου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/11 με τη διοργάνωση μεγάλης γιορτής των Δημιουργικών Εργαστηρίων και Ωδείου του Δήμου Περιστερίου.

Το καλωσόρισμα της εκδήλωσης άνηκε στον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πριν από 17 χρόνια δημιουργήθηκε το Θέατρο «Πολιτών», με πολλή αγάπη και μεράκι, μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σήμερα το Θέατρο «Πολιτών» άλλαξε ριζικά με καινούργια θεατρικά καθίσματα, δάπεδα, αναδιαμορφωμένη σκηνή, ενίσχυση θεατρικού ηχητικού και φωτιστικού εξοπλισμού, καινούργια σύγχρονη θεατρική αυλαία, διακόσμηση του θεάτρου, αναβάθμιση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, με χωρητικότητα πλέον 320 ατόμων. situs slot4d

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον ήταν το βίντεο που παρουσιάστηκε για τη λειτουργία των Δημιουργικών Εργαστηρίων της ΔΕΠΑΔΠ και του Δημοτικού Ωδείου, αναδεικνύοντας το σημαντικό έργο που συντελείται στις κυψέλες πολιτισμού σε όλη την πόλη, με τη συμμετοχή χιλιάδων Περιστεριωτών, όλων των ηλικιών.

Τα Δημιουργικά Εργαστήρια (Φωτογραφίας, Χειροτεχνίας, Κινηματογράφου, Κεντητικής, Ραπτικής, Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Αγγειοπλαστικής και Χορού) λειτουργούν στις εγκαταστάσεις στις πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Πυγμαχίας – ΔΕΠΑΔΠ (Παπαρηγοπούλου 94), στον Αγ. Ιερόθεο (Ηρακλειδών 86), στον Λόφο Αξιωματικών (Μαραθωνοκάμπου και Αβέρωφ), στη Νέα Ζωή (Πελοπίδα και Φερών), στο Θέατρο «Ξυλοτεχνία» (Παρασκευοπούλου και Κωστή Παλαμά) και στην Αγία Αναστασία (Πατριάρχου Σεργίου 24α).

Ο Δήμαρχος Περιστερίου δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους, συμμετέχοντες, σπουδαστές και καθηγητές των Δημιουργικών Εργαστηρίων και του Ωδείου.

Οι πολίτες που κατέκλυσαν το νέο Θέατρο «Πολιτών» θαύμασαν υπέροχα χορευτικά, δημιουργίες και έργα από όλα τα τμήματα των εργαστηρίων και τις μουσικές μελωδίες από το Δημοτικό Ωδείο.

ΠΗΓΗ:peristerinews.gr

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.