ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣΕΠΟΛΙΑ

Σεπόλια: Προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης

Στη φυλακή οδηγείται η μητέρα της 12χρονης καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την πολύωρη απολογία της ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα για την κατηγορία της συνέργειας σε διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της κόρης της.

Η 38χρονη μητέρα αρνήθηκε τις κατηγορίες που τις αποδίδονται, ούσα ιδιαίτερα φορτισμένη κατά την απολογία της στην ανακρίτρια.

Με το άκουσμα της είδησης ο γιος ξέσπασε σε κλάματα και φώναζε «όχι μαμά σε παρακαλώ». Σε κλάματα ξέσπασαν τα δυο απο τα μεγαλύτερα παιδιά της που βρίσκονταν στα δικαστήρια, όταν έμαθαν για την προφυλάκισή της.

Η κατηγορούμενη φέρεται να δέχτηκε ερωτήσεις από την ανακρίτρια για τέσσερα στιγμιότυπα οθόνης από τραπεζικά εμβάσματα που βρέθηκαν από το άνοιγμα του κινητού της 12χρονης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρώτη κατάθεση ήταν ύψους 25 ευρώ με ημερομηνία 31 Ιουλίου 2022 και ακολούθησαν άλλη μία κατάθεση των 25 ευρώ και μια των 20 ευρώ προς το λογαριασμό της μητέρας, ενώ υπήρχε μια συναλλαγή μέσω iris (με καταχώρηση τηλεφωνικού αριθμού της 12χρονης) ύψους 40 ευρώ.

H κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τον συγκεκριμένο λογαριασμό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί από τον περασμένο Απρίλιο και άνοιξε άλλον, μετά από υπόδειξη του λογιστή της οικογένειας , ώστε να εμβάζονται προνοιακά επιδόματα.

Η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, δήλωσε μετά την απόφαση:

«Λεφτά στον λογαριασμό της έχει στείλει άλλος, όχι ο Μίχος. Αυτός που έχει καταθέσει τα χρήματα δεν έχει συλληφθεί».

Κατά πληροφορίες, τα εμβάσματα προέρχονται από δύο πρόσωπα εκ των οποίων το ένα δεν έχει ταυτοποιηθεί και το δεύτερο δεν έχει συλληφθεί αλλά φαίνεται να είναι γνωστά τα στοιχεία του στην Αστυνομία.

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts