αστυνομικαΔΗΜΟΣ

Στα χέρια της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο 17χρονοι στο Περιστέρι για σωρεία παραβάσεων

Σε συνεχόμενες παραβάσεις προχώρησαν δύο νεαροί που εντοπίστηκαν στο Περιστέρι και συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η σύλληψη των νεαρών ηλικίας 17χρονών εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής έπειτα από κλήση ιδιοκτήτη περιπτέρου στο Αιγάλεω για απόπειρα ληστείας.

Οι δυο νεαροί υπό την απειλή όπλου προσπάθησαν να κλέψουν το περίπτερο αλλά πριν αποσπάσουν κάποιο ποσό τράπηκαν σε φυγή.

Οι έρευνες των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφερε να εντοπίσει δύο νεαρούς ηλικίας 17 χρονών με τα στοιχεία που είχαν αναφερθεί από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, στο Περιστέρι.

Αρχικά εντοπίστηκε ο ένας εκ των δύο έχοντας στην κατοχή του μηχανή, η οποία αποδείχτηκε στην πορεία πως είχε κλαπεί ενώ βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και πιστόλι ρέπλικα, πλήθος εργαλείων και κλεμμένη πινακίδα μοτοποδηλάτου.

Λίγο αργότερα βρήκαν και τον δεύτερο νεαρό σε παρακείμενο σημείο με τον 17χρονο να επεμβαίνει σε μηχανή την οποία έχει κλέψει.

Με τη συμβολή των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας όπου και ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των παραβατικών πράξεων.

What's your reaction?

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.