ΔΗΜΟΣΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον Δήμο Περιστερίου στις 7 Δεκεμβρίου ο Αντώνης Ρέμος από την Περιφέρεια Αττικής

H Περιφέρεια Αττικής συμβάλει με σειρά εκδηλώσεων στην ενίσχυση του εορταστικού κλίματος στην Αττική

Γ. Πατούλης: «Με τις προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις μας στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας προς τους πολίτες» 

Η Περιφέρεια Αττικής και εφέτος θα βρεθεί κοντά στους πολίτες συμβάλλοντας στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων με τη διοργάνωση σειράς πολιτιστικών εκδηλώσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά σημεία της Περιφέρειας και σε Δήμους της Αττικής.

Στο πλαίσιο των σχετικών εκδηλώσεων, εντάσσεται και η συμμετοχή της Περιφέρειας σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία του Δημαρχείου του Δήμου Περιστερίου στις 7 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, ενώ θα ακολουθήσει και μουσική συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο.

Με αφορμή την προετοιμασία των εορταστικών εκδηλώσεων ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει: 

«Η Περιφέρεια Αττικής και εφέτος βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη τις ημέρες των γιορτών με στόχο να συμβάλει στην ενίσχυση του εορταστικού κλίματος και της αισιοδοξίας των πολιτών. Ευχόμαστε οι γιορτές αυτές να έχουν το φως και τη μαγεία των εποχών πριν την πανδημία. Πρόκειται για μια πραγματική ανάγκη προκειμένου μικροί και μεγάλοι με φαντασία και κέφι να μπούμε στον εορταστικό ρυθμό των Χριστουγέννων. Για όλους εμάς, ο πολιτισμός και οι εκφράσεις του, αποτελούν δυναμικό στοιχείο του ευ ζην, της ζωντάνιας και της χαράς που τόσο έχουμε ανάγκη. Η Περιφέρεια Αττικής προγραμματίζει εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Αττικής, ώστε να διαμορφώσουμε το εορταστικό κλίμα που επιβάλλουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, ιδιαίτερα μάλιστα μετά από τη δυσπραγία που επέβαλλε η δοκιμασία της πανδημίας».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Χάρης Ρώμας, τονίζει: «Με τον Περιφερειάρχη Αττικής μοιραζόμαστε την κοινή πεποίθηση ότι ο πολιτισμός πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής μας. Είμαι χαρούμενος που μπορούμε να συμβάλλουμε στη χαρά και την ψυχαγωγία των πολιτών της Αττικής μας, ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών. Η Περιφέρεια Αττικής επιφυλάσσει πολλές ακόμη εκπλήξεις και δράσεις πολιτισμού καθ΄ όλη τη διάρκεια των εορταστικών ημερών». 

ΠΗΓΗ: thessi.gr

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.