ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαμός στο Περιστέρι για τον Αντώνη Ρέμο – Πλημμύρισε από κόσμο το κέντρο της πόλης

Με κόσμο κάθε ηλικίας πλημμύρισε η πλατεία Δημαρχείου Περιστερίου και οι γύρω δρόμοι για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης.

Σε μια βραδιά με κύριο πρωταγωνιστή, τον Αντώνη Ρέμο, χιλιάδες κόσμου έδωσαν τον παλμό στην απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση του Δήμου Περιστερίου που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Προτού βρεθεί στη σκηνή ο Αντώνης Ρέμος, προηγήθηκε η πατροπαράδοτη πλέον ομιλία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη που οδήγησε στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας.

Λίγο νωρίτερα η χορωδία του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου είχε ζεστάνει το πολυπληθές κοινό με τραγούδια εφάμιλλα των ημερών ενώ συμπαραστάτης τους ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης που είχε αναλάβει και χρέη παρουσιαστή της βραδιάς.

Η πολύ-αναμενόμενη παρουσία του Αντώνη Ρέμου στο Περιστέρι δεν άργησε, με τον Έλληνα τραγουδιστή να ξεσηκώνει τον κόσμο λέγοντας όλες τις επιτυχίες του.

Ενδεικτική εικόνα του πολυπληθούς κοινού ήταν οι κλειστοί δρόμοι γύρω από την πλατεία του Δημαρχείου Περιστερίου που είχαν γεμίσει από κόσμο, ο οποίος όπως φάνηκε αναζητούσε και πάλι τις όμορφες και επιτυχημένες εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

ΠΗΓΗ:PERISTERINEWS.GR

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts