ΔΗΜΟΣΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Jack&Jones: Eπεκτείνει το δίκτυό της στην Αττική – Νέα καταστήματα και το 2023

Είχε προηγηθεί το άνοιγμα καταστημάτων λιανικής της Jack&Jones, μέσα στο 2022, σε Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ρέθυμνο και Πειραιά.

Ακόμα ένα κατάστημα στην Αττική και συγκεκριμένα το Περιστέρι ανοίγει τις επόμενες ημέρες η Δανέζικη εταιρεία ανδρικής ένδυσης Jack&Jones.

Είχε προηγηθεί το άνοιγμα καταστημάτων λιανικής της Jack&Jones, μέσα στο 2022, σε Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ρέθυμνο και Πειραιά, ενώ περαιτέρω ανάπτυξη αναμένεται μέχρι το τέλος της χρονιάς και μέσα στο 2023.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από την Best Seller Hellas, την εταιρεία που ‘’τρέχει’’ την Jack&Jones στην Ελλάδα, η ανάπτυξη της εταιρείας ενισχύεται και από το ήδη υπάρχον δίκτυο χονδρικής το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 300 σημεία πώλησης του brand σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία .

Σημειώνεται ότι η εταιρεία ξεκίνησε το ταξίδι της στη χώρα μας, λίγο πριν την πανδημία, τον Οκτώβριο του 2019, εγκαινιάζοντας το πρώτο της κατάστημα, ένα flagship store στο The Mall Athens, ενώ στη συνέχεια μπήκε ως shop in a shop σε καταστήματα όπως τα Hondos Center, το Empoli Outlet και τα Notos, ανοίγοντας παράλληλα και e-shop για τους έλληνες καταναλωτές.

Υπενθυμίζεται ότι η Jack & Jones ιδρύθηκε ως μάρκα jeanswear στη Δανία το 1990. Από το ξεκίνημά της, 32 χρόνια πριν, η Jack & Jones έχει εξελιχθεί και αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη επιχειρηματική μονάδα στον όμιλο Bestseller A/S, ενώ με τα 900+ καταστήματα της είναι, στην παρούσα φάση, το μεγαλύτερο brand ανδρικών ενδυμάτων στην Ευρώπη.

Η εταιρεία διαθέτει γραφεία σε όλο τον κόσμο και στην έδρα της στη Δανία και οι πάνω από 400 εργαζόμενοι της ασχολούνται με το σχεδιασμό, την αγορά, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ. Τα jeans είναι η κύρια δραστηριότητα της Jack & Jones, ωστόσο η γκάμα των προϊόντων καλύπτει επίσης όλο το φάσμα της ανδρικής casual ένδυσης, ενώ προσφέρει πολλές συλλογές όλο το χρόνο.

Με τα jeans στο επίκεντρο, η Jack & Jones αναπτύσσει συλλογές που καλύπτουν όλες τις περιστάσεις και τις ανάγκες της μόδας των νέων ανδρών. Το 2017 η Jack & Jones εισήγαγε μια σειρά μεγάλων μεγεθών και στις αρχές του 2018 επέκτεινε τη συλλογή της περαιτέρω με μεγέθη και για τους νεότερους καταναλωτές ηλικίας 8-16 ετών.

ΠΗΓΗ: businessnews.gr

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Load More Posts Loading...No More Posts.