ΔΗΜΟΣΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΟΣΜΟΣ

To Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη στο Περιστέρι

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας λόγω πανδημίας, το Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη της ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη» επιστρέφει! Ντύνει τα μηνύματα της πρόληψης με τη μαγεία των Χριστουγέννων και για μια ακόμη χρονιά βγαίνει στους δρόμους και στις πλατείες της Αττικής για να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους για το διαβήτη.

Το δρομολόγιο του Μαγικού Λεωφορείου ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022, στην πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό Περιστέρι, από τις 10:30 το πρωί έως 15:30 το μεσημέρι και 17:00 το απόγευμα έως 20:00 το βράδυ.

Μουσική, παιχνίδια, δρώμενα, για τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς ή τους παππούδες τους που θα τα συνοδεύουν για να διασκεδάσουν όλοι μαζί, να φωτογραφηθούν μέσα στο Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο λεωφορείο μας που μεταμορφώθηκε σε παραμυθένιο, χάρη στην ομάδα της CHRISTMAS DECOR, αλλά πρωτίστως να ενημερωθούν. 

Οι ενήλικοι συνοδοί θα μπορούν να μετρήσουν τη γλυκόζη τους, να ενημερωθούν για το διαβήτη και τον εμβολιασμό και να λύσουν τις απορίες τους από την επιστημονική μας ομάδα, που αποτελείται από γιατρό – διαβητολόγο, διατροφολόγο και ποδολόγο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι πολύ πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις σε σχέση με τους υγιείς συνομηλίκους τους.

Το ταξίδι του Μαγικού Λεωφορείου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των χορηγών: ASCENSIA, ΙNTERMED και PFIZER.

Συνοδοιπόροι στο ταξίδι, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Στάση Ζωής”, είναι και η ΟΣΥ, που διέθεσε το λεωφορείο, όπως και οι εθελοντές από το Πρόγραμμα Διαιτολογίας και τη Σχολή Παιδαγωγικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

ΠΗΓΗ: dytikesmaties.gr

What's your reaction?

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Επίδομα παιδιού: Πότε κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Πότε πληρώνεται

Η καταβολή του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιανουαρίου 2023 και το επίδομα θα είναι προσαυξημένο κατά μιάμιση μηνιαία δόσηΣτις 15 Ιανουαρίου 2023 θα κλείσει η πλατφόρμα Επίδομα Παιδιού - Α21 για την υποβολή

Load More Posts Loading...No More Posts.